top of page

SPECIALISTISCHE
DIENSTEN

Naast schoonmaakdiensten kunt u ook voor specialistische diensten terecht bij A&R Total Care. Hieronder vindt u een overzicht van alle specialistische diensten. 

01

GEVELREINIGING

Glazenwasser Oosterhout nb, glazenwasserswinkel, goede glazenwasser Oosterhout, glazenwasser Noord-Brabant, betrouwbare glazenwasser, gevelreiniging, hogedruk reiniging omgeving Breda,  goed schoonmaakbedrijf Oosterhout, schoonmaakbedrijf, schoonmaken glas en gevel, ramenzemer, ramen zemen.

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand. Het onderhouden van glas verlengt daarnaast de levensduur van uw ramen en kozijnen én laat schoon glas meer licht door, wat prettig werkt. Kunnen uw ramen ook weer een beurt gebruiken? Wij helpen u graag!

02

ZANDSTRALEN

zandstralen_1.jpg

Bij zware vervuiling van de gevel raden we u aan te kiezen voor een zandstralen behandeling waarbij we water met straalmiddel tegen uw gevel spuiten om vervolgens de gevel te impregneren en daar waar nodig voegherstel toe te passen.

03

ANTI-SPIN

BEHANDELING

cobweb-921039_640.jpg

Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten. Desondanks, kan het zijn dat ze op ongewenste plaatsen hun web achterlaten en uw pand vervuilen. 

Met een anti-spin behandeling worden de spinnen verdreven met een 100% biologisch afbreekbaar product dat veilig is voor mensen, dieren en planten waar u langdurig resultaat van zult zien.

04

GLASBEHANDELING

glasbewerking_2.jpg

Bij een glasbehandeling beschermen we uw glas voor invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling, industriële vervuiling en andere soorten vervuiling. A&R Total Care gebruikt hiervoor de meest duurzame en kwalitatief de beste glasbeschermer: een coating bestaande uit een unieke binding van polymeren. 

05

GLAS EN KOZIJN

REINIGING

glas-en-kozijn-2.png

Zelfs jaren na de bouw van een woning of kantoor gebouw kan kalk, salpeter- of kiezelzuur een niet weg te wassen waas veroorzaken op de ramen. Behalve dat dit een lelijk gezicht is, vermindert dit ook het uitzicht en de licht inval. Deze aanslag kunnen wij verwijderen Door middel van diepte reiniging verwijderen wij kalk, salpeter- of kiezelzuur die miet weg te wassen zijn bij een reguliere gevelreiniging. A&R Total Care helpt u graag bij het verwijderen chemicaliën en ander vuil.

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

bottom of page